Играчки

Сортирай по:
Покажи по:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Игра Въдица с рибки
  Играчката "Въдица с рибки" ще превърне моментите за баня в любима част от ежедневието на вашето мъниче. Въдицата има връзка с кукичка, с която да се уловят рибките. Така, дори и за най-малките риболовът ще е весел и много лесен. Хвърли ли въдичката, малкият рибар бързо ще види рибка. Когато се на..
  12.00 лв.
  Избери цвят:
  Бял
  X
 • Игрален комплект MEGA BLOK
  това, което детето си представя, може да бъде построено с 26 цветни градивни блока Mega Blok кубчетата се вписват идеално в ръцете на малките деца и могат лесно да се сглобяват и разглобяват игралният комплект съдържа 26 цветни части в жълто и зелено 18 големи блокчета и 8 малки блокчета ..
  299.00 лв.
  Избери цвят:
  Зелен и жълт
  X
 • Комплект с играчки за плаж
  комплект с играчки за плаж подходящ за деца над 2г. д/ш/в: 17/17/15 вместимост: 1.5л ..
  11.00 лв.
  Избери цвят:
  Зелен
  X
  Оранжев
  X
  Розов
  X
 • Малък ръчен вентилатор сладолед
  Погрижете се за охлаждането си с този ръчен вентилатор под формата на сладолед Със завъртане на дръжката вентилаторът се завърта и осигурява прекрасен освежаващ вятър Напълнете резервоара отдолу с вода и стиснете лоста, което също създава мъгла за допълнително охлаждане Цвят: оранжев, зелен..
  12.00 лв.
  Избери цвят:
  Кафяв
  X
  Розов
  X
  Зелен
  X
  Оранжев
  X
 • Пластелин "Направи си сам животно"
   Развийте креативността на децата си с пластелин "Направи си сам животно". Мек и изключително лесен за оформяне пластелин, с който децата ще развиват въображението си, докато правят различни видове животни. В опаковката ще намерите всичко нужно за да създадете малката фигурка на снимката. ..
  8.90 лв.