Колички за кукли

Всяко момиченце има своя любима кукла, за която би направило всичко. За нея е много важно любимата кукла да се чувства добре и да има всичко необходимо, сякаш е истинска! Ето защо е много важно тя да има детска количка, в която да бъде возена навсякъде.Затова специално за тях сме избрали необходимите колички  за кукли в тази наша категория!

Сортирай по:
Покажи по:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Детска количка за кукли 557
  4 стабилни гуми с възможност за сгъване сенник с прозорче за наблюдение портбебе за кукла регулираща се поставка за крачета регулиране на височина на облегалката регулираща се дръжка кошче за багаж тегло: 3.3 кг  д/ш/в: 65/44/66 см ..
  65.00 лв.
  Избери цвят:
  Розов
  X
 • Детска количка за кукли Mimi
  Стабилна конструкция; Единични задни колела и предно двойно; Две отделни дръжки с накрайници за безопасност на детето; Лека и безопасна; Подходяща за деца на възраст над 24 месеца; Снабдена с голям кош за багаж; Размери: В 69 см х Ш 37 см х Д 52 см. Изработена изцяло от безопасни ма..
  45.00 лв.
  Избери цвят:
  Розов
  X
 • Детска количка за кукли Tricycle
  Количка за кукли - триколка; Тя е цветна и толкова забавна; Удобна дръжка за бутане от Вашето дете; Има сенник и голям кош за багаж; Материал: пластмаса Размери: Дължина (от задните до предната гума ) 45 см Височина (до края на дръжката) – 55 см Широчина (при задните гуми) - 35 см..
  35.00 лв.
  Избери цвят:
  Розов
  X